2018-08-22 05:44:37• hírek • Viki

Napi horoszkóp: Mérleg - Ha teheti, ne ma induljon hosszú útra!

Napi horoszkóp augusztus 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz áll az ön komoly kapcsolatokat jelző sorsterületén, sajnos kellemetlen fényszögben. Ez arra utal, hogy a párkapcsolatában felmerülő problémákat most csak nagy harc árán tudja leküzdeni. Pénzügyi problémák esetén kérje jogi tanácsadók segítségét, különben sokat veszíthet.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr kedvezőtlen fényszögben áll az ön jegyével. Ha lehetséges, tegye félre a munkát, csak akkor dolgozzon, ha abban örömét leli. Kapcsolódjon ki, menjen a barátaival szórakozni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz ragyog a szerelmet jelző sorsterületén. Ha ön még egyedülálló, akkor most még válogathat is, olyan sokan szeretnék elnyerni a szívét. Ne engedje senki által befolyásolni magát.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Öt bolygó is támadja a Rák jegyét. Túlérzékeny állapotban lehet, akár örömében is képes sírva fakadni. Vigyázzon, ezek a túláradó érzelmek nem kedvezőek, ha gyorsan kell döntést hozni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Nap az ön jegyében áll még és a legjobb fényszögben van a Szaturnusszal, mely hátráló mozgásában látszik. Lehet, hogy későn érkezik az elismerés, de mindenképpen sikeresen fogja zárni ezt a hónapot. Az előléptetése szinte biztos.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Csupa jó fényszögeket kap a Szűz jegye. A mai nap rendkívül kellemesen alakul. Sok érdekesség történik, ami felkeltheti a kíváncsiságát. Igyekezzen csak építő jellegű kritikát mondani, különben könnyen sértődés, vagy „örök harag” lehet a vége.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.A Plútó kedvezőtlen fényszöget vet az ön jegyére. Most úgy érezheti, mintha fegyvertelen volna a szó valós, és átvitt értelmében is. Ha teheti, ne ma induljon hosszú útra. Párjával igyekezzen minél kedvesebbnek lenni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Jupiter még mindig a Skorpió jegyében áll, ez előnyös mindenhez, amit tervezett. Legyen az pénzbefektetés, jogi ügylet, biztos lehet abban, hogy minden szerencsésen alakul, és a legrosszabb helyzet is váratlanul jóra fordul.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nem nevezhető rossznak ez a nap. A jó fényszögek javítják a szerelmi kilátásait, jó esélyeket adnak az ingatlanügyletek bonyolításához, építkezés indításához, utazáshoz, biztonsági tartalék képzéséhez.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Több bolygó is áll a Bak jegyében, és ez erősíteni fogja önt. Maradjon továbbra is visszafogott, óvatos. Komoly hírnévre tehet szert a valamely tudományágban, nagyobb lehetőséget kap arra, hogy bankszámláját növelje.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Merkúr szemben áll az ön jegyével. Ez elhamarkodott cselekedetekre biztathatja, jogi és üzleti problémákat okozhat, otthoni vitákat és légzési nehézségeket jelezhet. Pihenjen sokat, tartózkodjon minél többet friss levegőn.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Nap holnaptól már szemben áll a Halak jegyével. Így jogosan érzi, hogy csökken az energiája, kedvetlen és fáradt lesz. Pihenjen minél többet, és próbálja meg csökkenteni a feszültséget.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: